Artengraf, 2018

Disseny 2D (InDesign, Acrobat, Illustrator, Photoshop)
90%
Disseny 3D (3ds Max, Maya, Mudbox, 3D Coat)
80%
Animació 3D (skin y rigging)
80%
Animació 2D (Spriter Pro, Animate)
80%
Edició de vídeo (Premiere y After Effects)
80%
Texturització (Substance Painter y Substance B2M)
90%
Motors gràfics (Unity y Unreal Engine)
80%
Disseny web
60%

graphic designer & programmer

using pixels to enhance reality

qui soc?

Sóc en Raül Cazorla, un apassionat del disseny i la tecnologia, així doncs, era natural que acabés enfocant la meva vida laboral a la creació artística mitjançant eines digitals.

El 1998 em vaig graduar com a Tècnic Superior en Disseny i Producció Editorial,
a l'IES Escola del Treball de Barcelona, i durant els 18 anys següents vaig treballar a diferents editorials, agències de publicitat i empreses gràfiques, desenvolupant tot tipus d'activitats, adquirint així un ampli coneixement de la producció gràfica.

He viscut en primera persona la transició del paper a la pantalla, que m'ha portat a fer un salt en la meva carrera i, el 2018, em vaig graduar com a Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i entorns interactius, Mons virtuals, Realitat augmentada i Gamificació, a la Fundació Obicex, destacant entre els millors alumnes de la promoció.

Ara, conjugo en els meus treballs tota la meva experiència del passat amb tot el meu aprenentatge del futur. El meu procés creatiu està basat en tres pilars: art, originalitat i utilitat.

Puc ajudar-te en els teus projectes per impulsar-los cap a l'excel·lència.

 

 

La creativitat 'es intel.ligencia divertint-se -Albert Einstein-

Apren les regles

com un professional,

per a poder trencar-les

com a artista

-Pablo Picasso-

'

experiència

Durant la meva formació a Obicex, he realitzat projectes utilitzant Unity i Unreal Engine tant per a PC com per a dispositius mòbils. He desenvolupat projectes per Kinect, HTC Vibe, Vuforia i vaig crear una aplicació multijugador en línia. Vaig treballar programació en C #, creació artística en 2D i 3D, dibuix, modelatge, texturització, rigging, il·luminació, animació, fotografia, edició de vídeo i postproducció. També vaig coordinar diversos grups de treball organitzant les tasques i portant el seguiment de la producció.

Amb anterioritat vaig treballar a Publicidad Permanyer, S.L., Zero Preimpresión S.L., RBA Realizaciones Editoriales, P.C. Fotocomposición i Viguera Editores (tots ells a Barcelona).

En aquestes empreses he realitzat tot tipus de treballs editorials i publicitaris, disseny de cobertes i interiors, il·lustració, retoc fotogràfic, maquetació, correcció, enquadernació, gestió i coordinació de fluxos de treball.

 

 

portafolis

referències

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error

Formulario recibido

contacte

Pots contactar amb mi mitjançant un e-mail. Estaré encantat de respondre totes les consultes o dubtes que tinguis.